Dinsdagmiddag is een bestuurder met zijn auto in een sloot langs de N244 beland. Het ongeval gebeurde vlakbij de kruising met de N243 / Noordervaart. De man kwam vanaf de afrit van de N242 en reed daarna om nog onbekende reden schuin de Noordervaart over, om aan de andere kant in het water naast de Westdijk te eindigen. Een andere weggebruiker zag dit gebeuren en heeft hem geholpen met op het droge komen.

De onfortuinlijke bestuurder is meegenomen naar het ziekenhuis, omdat hij een beste klap had gekregen. Een berger is opgeroepen om de auto op de weg te zetten en mee te nemen.
Pin It
Bekeken: 1544x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/