Aanstaande zondag is er weer een voorstelling van improvisatietheater Papaver4kids voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 9 jaar. Niet in het badhuis zoals gewoonlijk, want.... er is een ratje ontsnapt. Het kleine grijze ratje is op zoek naar een schat en daar willen de spelers van Papaver4kids natuurlijk alles van weten. De kinderen kunnen kosteloos via videochat meezoeken, ideeën aandragen en natuurlijk meespelen. De spelers staan klaar om met de ideeën van de kinderen een spannende voorstelling te spelen.

'De schat van de kleine rat' is een bijzonder experiment met spelers die vanuit hun huiskamers meedoen.  "We hebben onze presentator die de techniek regelt en het contact houdt met de kinderen aan de andere kant van de schermpjes", legt Ingrid uit. "Onze muzikant zorgt dat de hele voorstelling spannend blijft en dat er gezongen kan worden. We vertellen, zingen en spelen met een kleine rat, die we allemaal voorbij zien komen!"

De voorstelling is gratis en duurt van 15:00 tot 16:00 uur. Aanmelden gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na ontvangst wordt een Zoom-link gestuurd. (foto's: Papaver4kids)
Pin It
Bekeken: 1460x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/