Meneer en mevrouw Van Hardeveld-Van Doorn uit Alkmaar waren maandag exact 70 jaar getrouwd. Een dag later ging burgemeester Anja Schouten bij ze op bezoek om hen te feliciteren met hun briljanten huwelijksjubileum.

Mevrouw Van Hardeveld-Van Doorn, dochter van verzetsstrijder Aart van Doorn, is geboren in Alkmaar. Haar man kwam ter wereld in Veenendaal. Tijdens zijn dienst bij de marine gebruikten hij en zijn maten hun vrij reizen een keer om naar de Alkmaarse kermis te gaan en daar trof hij zijn toekomstige vrouw. aar trof hij zijn toekomstige vrouw. Later werd meneer drogist en opende een zaak in Oudorp en in de Oudorperpolder. Mevrouw werkte in de winkel en was daarnaast pedicure. Sinds kort woont het echtpaar in een aanleunwoning.

Meneer en mevrouw Van Hardeveld vierden hun jubileum vanwege corona in huiselijke kring met hun twee dochters, vijf kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. (foto: JJFoto)
Pin It
Bekeken: 1491x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/