De ChristenUnie Alkmaar heeft woensdag haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart vastgesteld. Al bezet fractie op dit moment één zetel, de lijst telt maar liefst 28 kandidaten. Fractievoorzitter Ronald van Veen is zoals al eerder gemeld lijsttrekker. Hij spreekt van een "betrokken groep Alkmaarders met uiteenlopende achtergronden, die Samen Recht willen doen in Alkmaar."

De lokale afdeling van de CU kiest voor een mix van nieuwe en ervaren krachten die midden in de Alkmaarse samenleving staan. Fractieassistenten Annet Boersma, Geert Jongsma en Erik Regterschot staan respectievelijk op 5, 7 en 3. Er tussenin staan op 2,4 en 6 nieuwkomers Kevin Horb, Maarten Lankhorst en Stevo Akkerman.

Lijsttrekker Ronald van Veen: "De afgelopen jaren hebben we veel plannen waar kunnen maken in Alkmaar, maar er is nog veel te doen. Ik zie er naar uit om samen met deze geweldige kandidaten de belangen van onze inwoners te blijven vertegenwoordigen. Ik heb zin in de campagne en heb vertrouwen in een mooi resultaat."
Pin It
Bekeken: 3031x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/