Een motorrijder is donderdagmiddag hard in de flank van een auto gereden op de Zuidervaart in Zuidschermer. Na de klap belandde hij met zijn motor in de naastgelegen sloot. De motorrijder raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Naast de politie en ambulance, waren de brandweer en een traumaheli ingeschakeld, maar die laatste werd weer afgebeld. Een berger heeft de beschadigde voertuigen meegenomen.

Wat er precies gebeurde is nog niet duidelijk. Vermoedelijk zag de motorrijder te laat dat zijn voorligger bij een huis afremde en linksaf sloeg, en probeerde hij tevergeefs nog voor de auto langs te komen. Het moet een harde klap geweest, gezien de zware schade aan de auto.
Pin It
Bekeken: 1927x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/