De podcast Over Geld gaat over het gezond krijgen en houden van je thuisadministratie. Een podcast vol sprekende voorbeelden en nuttige tips voor iedereen.

In deze aflevering behandelen we een luisteraarsvraag. De vraag: "Ik heb totaal geen zicht op mijn uitgaven. Waar begin ik?" Het antwoord op deze vraag gaan we in 4 stappen behandelen. In 4 afleveringen wordt elk van deze stappen uitgewerkt. In deze aflevering stap 1: Ordenen.

Daarnaast hebben we het in deze aflevering ook over nul-uren contracten. Wat zijn de voor- en nadelen? Wanneer is het gerechtvaardigd? Is het wel eerlijk om risico's van het ondernemerschap op deze manier af te wentelen op werknemers, te meer als je een goedlopende organisatie hebt?

Over Geld is een podcast van Humanitas en Streekstad Centraal, is iedere maandag tussen 18:00 en 18:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen (zoals: Apple | Spotify | Deezer). **

Pin It
Bekeken: 3308x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/