De 17-jarige Alkmaarder die verdacht wordt van betrokkenheid bij een steekpartij tijdens de kermis in Hoogkarspel in september blijft langer in voorarrest. Dat werd tijdens een besloten zitting kenbaar gemaakt, aldus mediapartner NH Nieuws. Justitie verdenkt hem van poging tot doodslag. Het slachtoffer is een 15-jarige jongen. Hij liep onder andere steekwonden op aan zijn hoofd.

Donderdag 23 september werd de 15-jarige jongen op de Noordervoert door twee jongemannen van zijn fiets getrokken en in het hoofd gestoken. Ook sloeg de dader hem met het mes. Daarna ging het tweetal er op de fiets vandoor. Het slachtoffer kon wandelend een ambulancepost bereiken om zich te laten behandelden aan zijn verwondingen.

Het politieonderzoek verliep aanvankelijk stroef omdat getuigen niet spraakzaam waren, maar op 29 september werd een 18-jarige jongen uit Venhuizen aangehouden. Op 4 oktober werd de 17-jarige Alkmaarder ingerekend. De Venhuizer verdachte is inmiddels uit voorarrest, maar de Alkmaarder blijft dus vastzitten.

Op 28 maart houdt de rechtbank weer een tussentijdse zitting. De inhoudelijke behandeling staat voor 12 mei op de agenda.
Pin It
Bekeken: 1654x
https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/