De kandidatencommissie van Onafhankelijke Partij Alkmaar heeft zondag op de ledenvergadering de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt. Bovenaan de lijst met vooral bekende maar ook twee nieuwe kandidaten staat fractievoorzitter Victor Kloos.

OPA-raadsleden Anjo van de Ven en Jan Hoekzema staan op twee en drie. De huidige fractie-assistent Gino Zucotti steeg met stip naar vier.  Verder staan in de top tien raadslid Ruud van Lier, fractie-assistent Henk Adriaanse, bestuursvoorzitter Tim van Kralingen, voormalig raadslid Wouter Duin en de nieuwkomers Femke Flietstra (29) en Leia Pickkers (27). Raadsleden Ruud Ursem en Jorina Hooijschuur staan dus niet tussen de bovenste tien.

Lijsttrekker Victor Kloos: "Vol trots ga ik met dit nieuwe team de lijst trekken. Ik ben heel blij met de jonge mensen die zich verkiesbaar hebben gesteld, maar zeker ook met de meer dan 45 mensen die als ambassadeur voor OPA hun naam verbonden hebben aan onze lijst."
Pin It
Bekeken: 2617x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/