Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lonten staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Lange rijen bij de kassa, hufterigheid in het verkeer, de constatering dat er te weinig Spaanstalige zangeressen in de Top 2000 zitten en dat James Bond geen condooms gebruikt… Er is genoeg om ons druk over te maken. Dus: "Mens erger je niet!" Dat is de lachspiegel die Milo Berlijn, ‘gangmaker in aardigheid’, ons al een jaar via deze podcast voor houdt. In deze aflevering mag Milo het waarom eens haarfijn uitleggen. Volkomen onverwacht (voor Milo...)

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.

Pin It
Bekeken: 3509x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/