Het komende voetbalseizoen zal Jos Karel aan het roer staan van het eerste elftal van Alcmaria Victrix. Hij volgt Jeroen Kroes op, die aangegeven heeft niet meer op de zondag actief te willen zijn. Op dit moment is Jos voor het tweede seizoen hoofdtrainer bij derdeklasser SV Vrone in Sint Pancras.

Na positieve gesprekken met de Technische Commissie van Alcmaria en een afvaardiging van de spelersgroep is het bestuur tot overeenstemming gekomen om voor één seizoen de samenwerking aan te gaan. Voor Vrone was Jos al eindverantwoordelijke bij de eerste elftallen van onder andere Assendelft en Beemster. De Purmerender is in het dagelijks leven mede-eigenaar van een interieurspeciaalzaak in zijn woonplaats.

Jos kijkt er volgens het bestuur naar uit om volgend seizoen met de ruime en talentvolle selectie aan de gang te gaan. Het huidige complex, de voorzieningen, de aanwezige staf en de samenwerking met de Technische Commissie spreken hem ook zeer aan. "We wensen Jos alvast heel veel succes!"
Pin It
Bekeken: 2239x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/