Een lekkage is het leidingensysteem is de waarschijnlijke oorzaak dat er afgelopen weekend water in de benzine zat die werd getankt bij het Shell-tankstation in De Rijp. Dat blijkt na onderzoek van de installatie. Inmiddels hebben zich al tien automobilisten bij de exploitant gemeld die afgelopen weekend de brandstof Euro 95 hebben getankt en daarna problemen kregen met hun auto.

De problemen ontstonden in de installatie voor de Euro 95-benzine. Eerst werd gedacht dat het mogelijk regenwater was die bij het vullen van de voorraadtanks in de installatie terecht was gekomen. Die oorzaak kan inmiddels worden uitgesloten. Drukverlies tijdens onderzoek op dinsdag wees op een lekkage. Volgens de explo

Een woordvoerder van het tankstation benadrukt dat alles netjes wordt opgelost met de gedupeerde klanten. Er kan ook weer gewoon getankt worden bij het station. Klanten krijgen nu brandstof uit andere voorraadtanks, de defecte installatie wordt pas weer na reparatie in gebruik genomen.

Verwaterde benzine kan lichte schade veroorzaken, maar ook de motor doen vastlopen. Mensen die schade hebben zullen worden gecompenseerd via De Haan Minerale Oliën, als aangetoond kan worden dat er afgelopen weekend bij het station Euro 95 is getankt. Contact opnemen kan via 088-3130000 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2425x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/