Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lonten staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Na het afronden van de hogere hotelschool in Leeuwarden begon Natasja haar carrière in de evenementen wereld. Het organiseren van congressen was een volgende stap en zij verhuisde naar Engeland om haar horizon te verbreden. Na het internationale avontuur keerde Natasja terug en ging in Alkmaar wonen. Ze ging werken bij een bank en acht jaar later besloot zij van haar hobby haar beroep te maken: fotograaf. Maar sinds 6,5 jaar is ze werkzaam als uitvaartbegeleider. Natasja's motto: Het gaat er niet om wat je meemaakt, maar wat je er mee doet.

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 3272x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/