In een vorig artikel berichtten we al dat het ongeval op de Vondelstraat waarbij twee mensen zijn omgekomen, op beeld is vastgelegd. Nu blijkt dat er ook beelden zijn van de twee Mercedessen wanneer ze vanaf het Kooimeerplein de Vondelstraat oprijden. Het beeld stopt letterlijk seconden voor de fatale aanrijding.

Op de beelden is te zien dat in ieder geval één van de twee auto's wegrijd met piepende banden en met een motor die hoog in de toeren wordt gejaagd. De tweede Mercedes rijdt er achteraan. De beelden lijken getuigenverklaringen te ondersteunen waarin gesproken wordt over 'racende Mercedessen'.

Op de beelden van de bewakingscamera is te zien dat de auto met daarin de twee overleden slachtoffers met flinke snelheid wordt geramd door de Mercedes die in dit filmpje als eerste wegrijdt.
Pin It
Bekeken: 4208x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/