Sport-Z in Alkmaar zoekt enthousiaste jongeren uit De Mare voor een speciaal leerwerkproject. Deelnemers organiseren, onder begeleiding van een sportcoach, een jaar lang elke week sportieve jeugdactiviteiten op en om de Krajicek Playground. Voor hun inspanningen krijgen ze een Krajicek sportbeurs tot 1.000 euro, een Nike kledingpakket en bij goede afronding van het traject een diploma.

Het project is win-win: Sport-Z heeft meer mankracht om activiteiten te organiseren, de Krajicek Scholarshippers volgen een leerwerktraject met diploma en de jeugd in De Mare krijgt allerlei activiteiten voorgeschoteld.

Deelnemers moeten tussen de 15 en 27 jaar oud zijn, gedurende het jaar minimaal 80 uur in activiteiten steken en 20 uur lessen volgen van de Krajicek Academy. Daar leren ze hoe ze activiteiten en evenementen kunnen organiseren en hun eigen talenten verder ontwikkelen.

Solliciteren kan bij Jelle Zuijdam (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-34168901).
Pin It