Ergens in de nacht van maandag op dinsdag was ingebroken bij Shake it Fresh aan de Laat in Alkmaar. De inbreker had een van de glazen deuren vernield om binnen te komen. Hij of zij ging er uiteindelijk vandoor met de kassa met daarin 5 euro. De eigenaresse hoopte via Facebook wat extra hulp te krijgen bij het achterhalen van de dader. Wie weet hielp dat, want het NHD meldt nu dat de politie een verdachte heeft opgepakt.

Nathalie Hoek baalde flink. Ze was al de pineut met de coronabeperkingen en moest er een baantje bij nemen. Dinsdagochtend werd ze gebeld door de politie over de inbraak. Toen de Assendelftse ging kijken trof ze allemaal glas in en voor haar smoothiezaak. En dat voor zo'n kleine buit. "Echt om boos van te worden", schreef ze op Facebook. "Maar nu weer open en er weer hard tegenaan". Ze was dankbaar voor alle steunverklaringen.

Totdat er nieuwe glazen deur is, moet een grote plank als vervanging dienen. (foto: Nathalie Hoek)
Pin It
Bekeken: 1999x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/