Dinsdag zijn bij SBO De Vlindertuin in Alkmaar twee prachtige nieuwe lokalen geopend. De ruimte op de begane grond is ingericht als een techniek- en kooklokaal en de ander is voor uitbreiding van het onderwijsaanbod. De officiële handeling - het doorknippen van het lintje - werd verzorgd door schoolleider Yvonne Overgoor.

Op 11 mei werd De Vlindertuin getroffen door brand in het lokaal voor handvaardigheid. Iedereen bleef ongedeerd, maar er was wel behoorlijk wat schade. Daarna werd gekeken naar de herinrichting en ook de verdere ontwikkeling van het onderwijs. Duidelijk was dat er weer een technieklokaal nodig is, maar ook een keuken verscheen op de wensenlijst.

In het technieklokaal komen de nieuwste technische ontwikkelingen, zodat de leerlingen ook hun handelen in de praktijk kunnen vergroten en met plezier de mooiste ‘technische' bouwwerken kunnen maken onder leiding van twee ervaren techniekleerkrachten. In het bovenlokaal wil SBO De Vlindertuin aandacht geven aan onderwijsontwikkeling die past bij de visie van SaKs en bij het (special) onderwijs.

"Een plek voor ontwikkeling, groei, ideeën en saamhorigheid. Waar ieder zijn of haar talent mag en kan ontwikkelen", was een reactie en ook: "Wauw, wat en mooie professionele ruimtes op onderwijsgebied". De kinderen waren ook blij: "Wat gaaf, we kunnen nu eindelijk zelf iets moois maken."

De Vlindertuin stelt de ruimten graag beschikbaar aan anderen die er gebruik van willen maken. Zo is de school een plek voor iedereen, die zich wil ontwikkelen.
Pin It
Bekeken: 2261x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/