De podcast Over Geld gaat over het gezond krijgen en houden van je thuisadministratie. Een podcast vol sprekende voorbeelden en nuttige tips voor iedereen.

In deze aflevering behandelen we een luisteraarsvraag. De vraag: "Ik heb totaal geen zicht op mijn uitgaven. Waar begin ik?" Het antwoord op deze vraag gaan we in 4 stappen behandelen. In 4 afleveringen wordt elk van deze stappen uitgewerkt. Vorige week hebben we gesproken over stap 3: Inzicht verkrijgen in inkomsten vs uitgaven. In deze aflevering stap 4: Stappen zetten en keuzes maken.

Daarnaast hebben we het in deze aflevering over het lenen van geld als je krap zit.

Over Geld is een podcast van Humanitas en Streekstad Centraal, is iedere maandag tussen 18:00 en 18:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen (zoals: Apple | Spotify | Deezer).
Pin It
Bekeken: 3072x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/