Dierenkliniek Any Animal Heiloo waarschuwt diereneigenaren voor gif in de omgeving van Heiloo. Zaterdagochtend was een baasje er met zijn hondje aan het wandelen in het bos Zuiderneg. Joey liep lekker los en heeft toen iets gegeten dat op de grond lag. In de middag braakte de 10-jarige Jack Russel zijn eten weer uit. Nog niet alarmerend voor de eigenaar want het is een druk beestje, maar daarna ging het hard achteruit en uiteindelijk overleed de hond.

"Tot grote frustratie, woede en veel verdriet bleek het een kansloze strijd. De hond is, helaas, overleden", laat de dierenkliniek weten via Facebook. Op de Facebookpagina 'Je bent Heilooër als...' laten meerdere groepsleden weten dat er op verschillende plekken, ook in het Heilooërbos, witte korrels zijn gevonden. Het gaat zeer waarschijnlijk om rattengif.

Het is niet de eerste keer dat er gif in Heiloo is gestrooid. In december 2019 sloegen hondenbaasjes alarm. Zeker één hond werd slachtoffer, mogelijk twee.
Pin It
Bekeken: 2639x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/