De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met Roman Ejigu, zij is geboren op 1 van de grootste koffieplekken van de wereld, Kaffa in Ethiopië. Zij vluchtte wegens het oorlogsgeweld en kwam in Heerhugowaard terecht.
Zij had een droom. Zij wilde de dakloze straatkinderen een thuis geven.
Dat kost geld dus verkoopt zij koffie uit haar geboorteland om zo haar droom waar te maken. Dit klinkt mooi, maar er gebeurde nog veel meer in haar leven.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 19:00 en 19:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen.
Pin It
Bekeken: 2995x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/