Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lont staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Net als tweelingbroer Frank is Sander geboren en getogen in Langedijk waar hij in zijn studententijd begon met audio visuele opnames van lokale nieuws artikelen. Deze hobby heeft hij doorgezet en is uitgegroeid tot een groots productie bedrijf, natuurlijk in Broek op Langedijk. Ook Sander ergert zich wel eens aan dingen om hem heen, maar weet frustraties gemakkelijk van zich af te laten glijden door te genieten van de kleine maar fijne momenten in het leven. Zijn motto is dan ook: Geniet van het leven!

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 3154x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/