Dinsdag is op het grasveld bij Sporthal De Mijse in Schermerhorn een 'SportContrainer' geplaatst. Dit is een zeecontainer die omgebouwd is tot een complete gym, met stellages en allerlei materialen waarmee een volledige workout kan worden gedaan. Denk aan calisthenics, bootcamp, crossfit, fitness, obstacle runs en survival.

Door heel het land zijn steeds meer sportcont(r)ainers te vinden op openbare plekken. Deze mobiele sportfaciliteiten zijn ideaal voor gemeenten om tijdelijk of permanent ergens te plaatsen, maar ook voor sportclubs zijn ze handig.

De SportContrainer in Schermerhorn staat een jaar lang bij de sporthal en zal daarna worden verplaatst naar een andere locatie in  gemeente Alkmaar. Iedereen is welkom om gebruik te maken van de toestellen en spullen. (foto: Nijha)
Pin It
Bekeken: 2300x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/