Op de European Open in Sarajevo heeft Yannick van der Kolk zilver gewonnen in de categorie -73 kg. De 23-jarige judoka presteerde sterk, maar moest in de finale zijn meerdere erkennen in Michel Adam uit Duitsland. Het is de eerste Cup-prijs die Yannick bij de mannen verovert.

Yannick van der Kolk maakte indruk door onderweg naar de finale af te rekenen met Josef Lynch (Groot-Brittannië), Naim Matt (Zwitserland), Luigi Brudetti (Italië) en Petar Klikovac (Montenegro). Maar ook in de finale was Alkmaarder sterk, maar uiteindelijk werd hij in de verlenging verslagen met een score van een half punt.

Ook Lara Stofberg en Tristan Vreeling van het Alkmaarse Sportinstituut Tom van der Kolk namen deel aan de Europacup, maar dan in de categorie onder 18 jaar. Ze behaalden allebei een zevende plaats. (foto uit archief)
Pin It
Bekeken: 2848x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/