Een bewoonster van de Saskerstraat in Koedijk werd al sinds mei 2021 geteisterd door brandstichting, vernieling en diefstal van delen van het tuinhek. Zondagochtend rond 04:30 uur kon dan eindelijk iemand op heterdaad worden betrapt. De 31-jarige Alkmaarder is aangehouden en zit nog vast.

De bewoonster heeft sinds mei 20 keer melding of aangifte gedaan. Meestal werd haar schutting in de fik gestoken, alleen in december al negen keer. Verder werd twee keer een kliko in brand gezet, één keer een stuk schutting vernield, twee keer de poort gejat en één keer zijn hekjes gestolen. Iemand leek flink de pik op de vrouw te hebben en dat zorgde bij haar voor veel onrust. Ook omwonenden voelden zich er niet fijn bij, en bovendien was veel inzet van de brandweer en politie nodig.

De dader of daders ontglipten telkens aan de politie, ondanks de inzet van diverse opsporingsmiddelen. Tot zaterdagnacht de 31-jarige Alkmaarder op heterdaad werd betrapt. Het is nog niet duidelijk of hij alle incidenten sinds mei op zijn kerfstok heeft, en wat zijn motivatie is. (foto: Twitter @WA_AlkmaarN)
Pin It
Bekeken: 4390x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/