Vanwege grootschalige werkzaamheden is de maximum snelheid op de N243 bij Schermerhorn verlaagd van 80 km/u naar 50 km/u, maar niet iedereen geeft daaraan gehoor. De politie heeft daarom op snelheid gecontroleerd. Als actie voor een betere cao werd echter nog steeds de limiet van 80 km/u gehanteerd. Dat leverde evengoed nog constatering van acht snelheidsovertredingen op. De snelste kwam langs met 91 km/u.

"Veel gehoord; er is niemand aan het werk. Dat klopt, dat moeten we ook aanvinken in onze bekeuring", aldus de politie op Instagram. "Alleen, de situatie is anders, er zijn wegversmallingen en er zijn obstakels langs de weg geplaatst. Welk tijdstip het ook is, hou je altijd aan de snelheid die op het bord staat! (...) Aangezien er extra gevaren zijn bij wegwerkzaamheden, gaat de verkeersofficier de hoogte van de boete bepalen."

Tot juli 2022 worden werkzaamheden uitgevoerd voor de plaatsing van 3D-betongeprinte fietsbruggen langs de N243. In februari worden onder andere kabels en leidingen verlegd en damwanden de grond in getrild. De bruggen moeten in juli klaar zijn.

De gehele herinrichting van de N243 duurt nog tot en met september 2023. Zes kruisingen worden vervangen door rotonden en een aantal stukken in de Schermer worden aan de kant van het de vaart verbreed. Er wordt een geleiderail geplaatst die in het landschap past en zo'n 100 adressen krijgen een ander soort verharding die de weg een meer groene uitstraling geven. (foto: Twitter @Milieuagent_AMR)
Pin It
Bekeken: 3322x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/