Twee stormen met de namen Dudley en Eunice zijn onderweg naar de regio Noord-Holland. Het KNMI waarschuwt voor zware windstoten en hevige regenbuien en heeft code geel afgegeven vanaf woensdag 18:00 uur tot donderdag 15:00 uur. In de loop van donderdagmiddag zou de wind af moeten nemen. Vrijdag arriveert daarna de zuidwesterstorm Eunice.

Beide stormen zorgen voor onstuimig weer. Er worden hevige regenbuien en zware windstoten verwacht, vrijdag zelfs tot mogelijk 140 kilometer per uur. De wind komt eerst uit een zuidwestelijke richting, maar draait naar een westelijke richting. De wind trekt aan tot krachtig boven land en stormachtig langs de kust en op het IJsselmeer.

Vrijdag vanaf het middaguur dreigt nieuw gevaar door storm Eunice die dan over Nederland raast. Volgens de laatste berekeningen zou storm Eunice wel eens kunnen uitgroeien tot een zware westerstorm met windstoten tot 140 kilometer per uur. Eunice zou grote schade kunnen aanrichten in de kustprovincies, door de zuidwesterstorm van windkracht 9. ’s Avonds draait de wind en bereikt Eunice het hoogtepunt: er kan aan de westkust mogelijk windkracht 10 worden gemeten, met zeer zware windstoten van 120 tot 140 kilometer per uur en een kleine kans op windkracht 11 op de Wadden. In de nacht van vrijdag op zaterdag neemt Eunice vanuit het zuiden in kracht af.
Pin It
Bekeken: 3257x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/