Dit jaar is het Indian Summer Festival weer terug. Tenminste, zo ziet het er nu naar uit. Het grote feest op het evenemententerrein van het Geestmerambacht zal worden gehouden op zaterdag 25 juni. Donderdag 24 februari om 12:00 uur start de presale van een beperkt aantal kaarten voor de prijs die in 2020 gehanteerd werd. Precies 24 uur later start de reguliere verkoop.

De organisatie is erg blij dat zo'n 80 procent van de feestgangers die kaarten kochten in 2020 en 2021 ze vastgehouden hebben. Deze tickets zijn gewoon geldig. Dat betekent dus dat er niet heel veel kaarten meer te koop zijn.

Volgende week wordt de volledige line-up bekend gemaakt. Deze is volgens de organisatie "grootser dan ooit". In 2021 stonden vrijwel dezelfde artiesten op het programma als in 2020. Als dat nu weer het geval is, kan het publiek rekenen op onder andere Krezip, Kensington, Di-rect, Lil' Kleine & The Entourage en de Snollebollekes. "Na twee jaar afwezigheid kunnen wij niet wachten om weer een feestje met jullie te vieren".

Om toegang te krijgen tot deze presale moeten de snelle beslissers zich laten registreren via indiansummerfestival.nl. (foto: Hylke Kingma)
Pin It
Bekeken: 4056x
https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/