Vrijdag raast de storm Eunice over het land. Naar verwachting gaat dit in de middag en avond gepaard met windstoten van 100 tot 120 km/u, en aan de kust tot 130 km/u. De NS voert uit voorzorg tot 14:00 uur een beperkte dienstregeling en legt daarna het treinverkeer volledig plat.

"We vinden het heel vervelend dat het zoveel hinder voor treinreizigers geeft, maar we hebben dit besluit genomen vanwege de veiligheid op het spoor", laat de NS weten. "De kans bestaat dat er bomen op het spoor waaien, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Ook voor storingsploegen is het verlenen van assistentie of uitvoeren van herstelwerk te gevaarlijk."

Het KNMI geeft voor Noord-Holland code geel tussen vrijdag 12:00 en 14:00 uur. Daarna geldt code oranje van 14:00 tot 01:00 uur en daarna weer code geel tot 05:00 uur.

De NS waarschuwt dat Eunice het treinverkeer tot 14:00 uur kan verstoren en raadt aan om als het even kan niet te reizen. Wie toch op pad wil wordt aangeraden om kort van tevoren de reisplanner te raadplegen.
Pin It
Bekeken: 3232x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/