Mantelzorg is onbetaalde en vaak langdurige zorg voor zieke familieleden of vrienden. Dit kan verzorging zijn of hulp bij dagelijkse activiteiten. Dat kan heel belastend zijn. En op wie kan de mantelzorger dan terugvallen? Of waar kan de mantelzorger terecht voor vragen en ondersteuning? Daar probeert Monique Vlaar in deze serie antwoord op te krijgen.

In deze aflevering gaan we in gesprek met Annemarie Hasselaar, beleidsmedewerker en projectleider bij Huisartsenorganisatie Kop van Noord-Holland en coördinator Noordkop Gezond voor elkaar. In de kop van Noord-Holland hebben 23 organisaties zich verenigd in een regionetwerk ‘Noordkop Gezond voor Elkaar’. Samen werken deze organisaties aan een Positief Gezonde regio in 2033. Dat betekent dat zij zowel richting hun medewerkers als de inwoners van de regio gezondheid en veerkrachtig leven willen stimuleren.

Mantelzorger... en nu? is een samenwerking tussen het Mantelzorgcentrum en Streekstad Centraal, en is iedere vrijdag om 19:00 uur te beluisteren via de radiozender van Streekstad Centraal.
Pin It
Bekeken: 3299x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/