Een verwarde man uit Alkmaar heeft zondag voor nogal wat onrust gezorgd in de bioscoop aan de Pettermerstraat. De volgende dag veroorzaakte hij overlast voor zijn buren. De ingeschakelde politie heeft hem aangesproken op zijn gedrag. Hij bleek onder invloed van drugs te zijn.

Volgens een politiewoordvoerder rende meneer zondag met 'onbegrepen gedrag' wat rond door de VUE bios. Daarna probeerde hij zichzelf ergens aan vast te binden met ducttape. Zijn escapades zorgden voor nogal wat oproer, maar de man was inmiddels verdwenen toen de opgeroepen politie aankwam.

De volgende dag was de Alkmaarder duidelijk nog niet in orde. De politie kreeg meldingen van buren omdat hij voor overlast zorgde. Agenten konden vaststellen dat hij ook degene was die zondag stennis trapte in de bioscoop. Ze hebben hem aangesproken, maar voor zover bekend is verder (nog) geen actie ondernomen. (foto: Wijkagenten Alkmaar-Noord)
Pin It
Bekeken: 8446x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/