Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lont staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Vandaag is Frits Westerkamp te gast. Frits is 63 jaar en Alkmaarder in hart en nieren. Met ervaringen als kaarsenmaker, IC-verpleegkundige, hoofd meldkamer ambulance zorg, fractievoorzitter, wethouder en voorzitterschap voor o.a. de 8 october Vereeniging doet Frits waar hij goed in is: mensen gelukkig maken. Het motto van Frits: Genieten!

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 3467x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/