De politie heeft op de avond dat het Alkmaarse café 'De Overkant' kort en klein werd geslagen twintig mannen staande gehouden. Ze zijn allemaal afkomstig uit Rotterdam en omstreken. Een paar hebben ook een stadionverbod. Dit meldt de politie na vragen van mediapartner NH Nieuws.

Toch zijn de mannen nog niet aangeduid als verdachte. Sterker nog: er is nog helemaal niemand gearresteerd voor de aanval op het café. Door de onduidelijke beelden, donkere kleding en gezichtsbedekking heeft de recherche grote moeite met het herkennen van de hooligans.

Diezelfde avond wordt op de Geestersingel, een paar honderd meter verderop, meerdere auto's stilgezet. In de auto's zaten, zo blijkt nu, twintig mannen uit Rotterdam en omstreken."Een aantal van hen staat ook geregistreerd met een landelijk stadionverbod", aldus politiewoordvoerder Erwin Sintenie. Die avond mogen ze doorrijden, maar het is niet uitgesloten dat ze later alsnog worden opgepakt.

Na een getuigenoproep aan buurtbewoners zijn er tien tips binnengekomen, aldus Sintenie. Wat voor tips dit zijn, kan de politie niet zeggen. Wel worden ze allemaal nagelopen. Net zoals de beveiligingscamerabeelden en vele filmpjes die zijn gemaakt.

"We zijn bezig met de analyse en proberen mensen op camerabeelden te herkennen. Ook werken we samen met collega's die gespecialiseerd zijn in voetbalgeweld."
Pin It
Bekeken: 3018x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/