Na een weekje uitstel vanwege storm Eunice werd zaterdag de eerste van twee Alkmaarse verkiezingsmarkten gehouden in winkelcentrum De Mare. Terwijl het zonnetje scheen waren kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 's middags aanwezig om zichzelf en hun politieke partijen te promoten.

Iedere partij kreeg een tent tot zijn beschikking om als uitvalsbasis te gebruiken. Er werd uitleg gegeven over de speerpunten en de ambities, er werd gebabbeld en genetwerkt, en er werden lekkers en goodies uitgedeeld.  Ook de boerenhofkapel Kinkeluters was van de partij. Wat alle inspanningen allemaal zullen opleveren wordt over ruim twee weken duidelijk.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp maakte een fotoreportage van de verkiezingsmarkt, die te zien is op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 2893x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/