Politie Alkmaar is op zoek naar eventuele getuigen van inbraken in West-Graftdijk, Starnmeer en De Rijp.

Donderdag 17 februari is tussen 08:45 en 13:15 uur ingebroken bij een huis aan de Sluiskade in West-Graftdijk. De achterdeur was opengebroken en er zijn spullen gestolen. Tussen 11:30 en 15:50 uur was het raak bij een huis aan de Kogerpolder in Starnmeer. Ook hier was de achterdeur geforceerd. Het huis was overhoop gehaald en er waren onder andere sieraden en geld gestolen.

Vrijdag 18 februari werd ingebroken bij het Shell-tankstation aan de Zuiddijk in De Rijp. De inbraak vond plaats om ongeveer 03:44 uur, laat wijkagent Mark Krom via Twitter weten. "Men heeft gat in dak gemaakt. Mogelijk zijn daders gestoord en maakten ze zich uit de voeten tijdens de klus? Lijkt erop dat er niets is weggenomen."

Wie meer denkt te weten over de inbraken wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 2184x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/