Als je vrijwilliger bent wil je mensen kunnen helpen en begeleiden. Hoe zorg je voor duidelijke communicatie? Wat gaat er goed en wat kan beter? Team Vrijwilliger organiseert voor vrijwilligers uit Alkmaar, Bergen en Dijk en Waard een interactieve workshop over communicatie.

Wessel Louis is expert in gedragscommunicatie en geeft tijdens de workshop handvatten en inzichten om beter te kunnen afstemmen, zowel verbaal als non-verbaal. Op speelse wijze krijgen deelnemers inzicht in hun eigen voorkeursgedrag en inzicht in de stijlen van anderen.

Deelname aan de workshop is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Kijk op www.teamvrijwillig.nl/cursusaanbod of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan ook, via 072-5191600 (van maandag tot donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur).
Pin It
Bekeken: 2925x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/