De gemeente Heiloo laat onderzoeken of het mogelijk is om twee fietstunnels onder het spoor door het Heilooërbos aan te leggen. De twee tunnels komen dan in de plaats van de drie spoorwegovergangen die nu worden gebruikt om van het ene deel van het bos in het andere deel te komen. Ook zou er aan de westzijde van het bos een weg aangelegd moeten worden die de boerderijen bereikbaar houdt, en komt er een fietspad richting de Egmondermeer en Hoeverweg.

De raad heeft positief gereageerd op het voorstel om voor het onderzoek 50.000 euro te reserveren. Alleen Heiloo 200 en Heiloo Lokaal hadden twijfels. Niet over het bedrag, maar over de mogelijke aantasting van de cultuurhistorische waarde van het landschap. Het voorstel van beide lokale partijen was dan ook om de Historische Vereniging Heiloo bij het onderzoek te betrekken.
Pin It
Bekeken: 2987x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/