Het was na een noodgedwongen verplaatsing lange tijd onzeker of het concert van de Nijmeegse band Navarone wel door zou gaan. Maar met de langverwachte versoepelingen was ook meteen de kogel door de kerk: Navarone kan Podium Victorie vrijdag platspelen.

In 2019 beleefde het vijftal hun meest succesvolle jaar tot dan toe. De band behaalde de tweede plaats bij The Voice of Holland, verkocht twee clubtours volledig uit en stond op zo’n 35 zomerfestivals. Ook verzorgden ze het voorprogramma voor zowel Anouk als Bon Jovi.

Stilzitten deden de Nijmegenaren niet, ze werkten hard om hun succesvolle opmars kracht bij te zetten en doken de studio in. Dit jaar komt een nieuw album uit. Na lang wachten staat Navarone weer te springen om muziek te maken voor een publiek.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor het concert op 4 maart in Podium Victorie. De zaal gaat open om 19.00 uur, aanvang 19.45 uur. Voor meer informatie zie podiumvictorie.nl.
Pin It
Bekeken: 2064x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/