De culturele sector komt in het weekend van 4, 5 en 6 maart in actie voor de inwoners van Oekraïne. Onder de naam #hArtForUkraine worden verschillende activiteiten georganiseerd. Op zaterdag 5 maart vindt in Cool kunst en cultuur vanaf 20:15 uur een speciale benefietavond plaats. De volledige opbrengst van de avond wordt gedoneerd aan Giro 555.

Na een voorwoord van burgemeester Peter Rehwinkel en Lineke Kortekaas, directeur van Cool, volgt een programma met stand-up comedians.

Harry Glotzbach is vaste comedian bij het Amsterdamse Comedy Café en de eerste hoofdact. Glotzbach gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los maar blijft geloofwaardig. Na de pauze is het podium voor Wilko Terwijn. De Amsterdammer brak door met zijn oudejaarsshow op Veronica en was vaste speler bij het televisieprogramma De Grote Improvisatieshow. Terwijn is geëngageerd en schurend. De Master of Ceremony deze avond is duizendpoot Reinier Meijer.

De volledige opbrengst van de kaartverkoop, de fooi van het hele weekend en een deel van de horeca-omzet van zaterdag worden gedoneerd aan Giro 555. Om het doneren te stimuleren is het ook mogelijk om gedurende het weekend losse donaties te doen.

De aanvang is 20:15 uur. Kaarten voor hArtForUkraine kosten €15 en zijn te reserveren via www.coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie (072 576 09 55).
Pin It
Bekeken: 2222x
https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/