Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lont staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Wim Wamelink en Milo hebben vroeger samengewerkt bij Claus Party House in Alkmaar. Wim werkte daar als Bowlingmanager. Wim organiseert nu ruim vijf jaar Whisky proeverijen wat steeds populairder begint te worden! Naar voorkeur van de gasten organiseert Wim de proeverijen bij gasten thuis, aan het strand en zelfs tijdens exclusieve fieldtrips naar Schotland. Grote dromen heeft Wim niet perse. Wel wenst hij gezond te blijven, en meer gezellige activiteiten te doen met zijn vrouw nu zijn pensioen nadert. Zijn motto : Genieten zit hem in de kleine dingen!

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 2902x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/