Revalidatiecentrum Magentazorg heeft afgelopen week een duofiets en Silverfit 3D systeem in ontvangt mogen nemen. Deze werden overhandigd door Wilbert Groot, voorzitter Stichting Vrienden van de Lauwershof, aan manager revalidatie Priscilla Jennings.

Meer ontspanningsmogelijkheden creëren voor bewoners van verpleeghuizen en bezoekers van de dagbesteding, dat is het doel van de Stichting Vrienden van de Lauwershof. Met de schenking van de duofiets kunnen patiënten met familie, vrijwilligers of zorgmedewerkers op een veilige manier een ritje maken in de omgeving. De technologie om patiënten in een revalidatiecentrum beter te helpen wordt steeds uitgebreider. De Silverfit 3D is een interactief, digitaal systeem met oefeningen in spelvorm. De oefeningen zijn speciaal ontwikkeld voor de ouderenzorg en maken bewegen speelser. De focus ligt minder op lichamelijke ongemakken en meer op het verleggen van grenzen.

Technologie staat ook hoog in het vaandel bij het nieuwe Revalidatiecentrum Magentazorg dat momenteel gebouwd wordt. De nieuwbouw aan de Jupiterstraat in Oudorp wordt uitgerust met e-health technieken, denk aan smart televisies en magnetische revalidatieborden. Het revalidatiecentrum zal naar verwachting midden 2022 worden opgeleverd.
Pin It
Bekeken: 2263x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/