Vorige week donderdag en dinsdag organiseerde gemeente Alkmaar twee inloopbijeenkomsten over de plannen voor Overstad. Omwonenden, ondernemers uit het gebied en andere belangstellenden kregen de gelegenheid om input te geven voor de ruimtelijke ontwikkeling van het nu nog niet bepaald aantrekkelijk ogende gebied.

De reacties worden gebruikt voor een participatieplan voor het vervolg. In het voorjaar worden verdiepende themabijeenkomsten over het te vormen bestemmingsplan georganiseerd. Naar verwachting is het concept in het najaar gereed voor publicatie en start de bezwaarperiode. De planning is om in april 2023 het definitieve bestemmingsplan in de gemeenteraad te bespreken en vast te stellen.

Wie niet bij de inloopbijeenkomsten was kan nog tot en met 12 maart inbreng leveren via een online vragenlijst. Onder andere wordt gevraagd wat de hoofdfunctie van het gebied moet worden, en welke gebouwen en ruimten mogen blijven of juist weg moeten.

Meer over de transformatie van Overstad op alkmaar.nl/alkmaarskanaal. Hier is ook een promovideo te vinden.
Pin It
Bekeken: 2850x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/