De Alkmaarse muziektheatervereniging Scala heeft honderd kaarten voor hun voorstelling De Drie Musketiers gegeven aan Voedselbank Alkmaar. Het is een belofte die ze eindelijk waarmaken: deelnemers van de voedselbank kunnen naar een musical van de vereniging.

Vrijdag 11 maart overhandigt de voedselbank kaarten bij het uitgeven van voedselpakketten. De muziektheatervereniging gaf in 2020 al honderd kaarten weg voor de voorstelling 'Nine'. En juist toen kwam voor de vereniging het verschrikkelijke nieuws: ze konden door corona niet meer optreden. Door opvolgende lockdowns ging de belofte van uitstel naar afstel.

De deelnemers van de voedselbank mogen binnenkort naar het theater voor een verhaal over zusterschap, toewijding en liefde. De Drie Musketiers gaat over de mogelijkheid om jezelf te kunnen en mogen zijn. De jonge d'Artagnan verlaat het ouderlijk huis om musketier te worden aan het hof van de Franse koning Louis XIII. Het is de tijd van rivaliserende koningshuizen in Europa. Er is spanning tussen katholieken en hugenoten, want wie heeft het ware geloof? Kaarten voor De Drie Musketiers kunnen besteld worden via Theater de Vest.
Pin It
Bekeken: 2302x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/