De podcast Over Geld gaat over het gezond krijgen en houden van je thuisadministratie. Een podcast vol sprekende voorbeelden en nuttige tips voor iedereen.

In deze aflevering kijken we naar tips om slimmer boodschappen te doen. Alle prijzen stijgen enorm. Wat ook de reden is van alle prijsstijgingen, de grote vraag is: "Hoe ga je als huishouden al die klappen opvangen?". Gezinnen / huishoudens die al moeite hadden om de eindjes aan elkaar te knopen krijgen het nog zwaarder. Veel gezinnen die een jaar geleden redelijk onbezorgd rond konden komen, zien pittige uitdagingen op zich afkomen.

Over Geld is een podcast van Humanitas en Streekstad Centraal, is iedere maandag tussen 18:00 en 18:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen (zoals: Apple | Spotify | Deezer).
Pin It
Bekeken: 3499x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/