Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lont staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Een van zijn eerste baantjes van Joost Lute was bij de stoelen verhuur op het strand. Joost, het zand, de zon en de gezelligheid van de mensen hadden een klik en hij ging aan de slag als ober en later leidinggevende bij een strandpaviljoen. De liefde voor het vak bleek zo groot dat Joost samen met  compagnon Bart het strandpaviljoen overnamen. Club Zand was geboren. Zo’n 10 jaar later heeft Club Zand een team blije en ambitieuze mensen, en is het niet meer weg te denken. Het motto van Joost: Focus je op, en geniet van, de mooie dingen in het leven!

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 3119x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/