Artiance en Goede Doelen Alkmaar organiseerden zondag een netwerkbijeenkomst en een popfestijn in Podium Victorie. Doel was om geld in te zamelen voor de 71 organisaties in de Goededoelengids Alkmaar. Het bedrag heeft de organisatie nog niet gepubliceerd.

In de ochtend kwamen vertegenwoordigers van de goede doelen en bedrijven samen in Podium Victorie voor een netwerkbijeenkomst. 's Middags stonden tijdens Goeden Doelen Pop op het programma BeeJay & The Memphis Project, de bluesrock formatie mAaS en DJ / presentator Dick van der Kolk.

Het geld dat werd ingezameld gaat naar de goede doelen in de Alkmaarse gids. Daarnaast zal de website van de Goededoelengids worden opgefrist en zullen nieuwe papieren gidsen worden gedrukt, aangezien de 2.500 exemplaren uit de eerste druk bijna op zijn.

Tijdens het popevenement werden de prijswinnaars van de Popquiz bekend gemaakt. Er waren drie gedeelde eerste prijzen en vier gedeelde tweede prijzen. Het Popquiz-formulier was meteen een lot voor leuke prijzen, voornamelijk van de 71  Goede Doelen. (foto's: Marco Schilpp)
Pin It
Bekeken: 1978x
https://ee.itk.ac.id/data/