We ergeren ons in het dagelijks leven regelmatig aan elkaar. Milo Berlijn belicht en becommentarieert dat in zijn theatershow Mens Erger Je Niet. Op 26 maart staat hij in Theater De Vest.

Net even te lang in de rij staan, een onattente ober, een scherpe inhaalmanoeuvre van een medeweggebruiker. Het zijn situaties waarin sommige mensen chagrijnig kunnen worden. Als observator maakt Milo Berlijn dit soort voorbeelden dagelijks mee. En zijn vraag is steeds dezelfde: waarom? Waarom dat korte lontje, waarom het ongeduld?

Milo Berlijn neemt zijn publiek mee langs de grootste bronnen van irritatie: horeca, vakantie, verkeer en getreuzel. De voorstelling richt zich op de grootste gemene deler: ons gedrag. Milo Berlijn speelt de theatershow ‘Mens erger je niet’ op 26 maart om 20:30 uur in Theater de Vest. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie of via theaterdevest.nl.
Pin It
Bekeken: 2308x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/