In de nacht van maandag op dinsdag is een beschonken scooterrijder gewond geraakt op de Kennemerstraatweg in Heiloo. Ter hoogte van het oude politiebureau raakte de jongen met zijn scooter de stoeprand en kwam daarna hard ten val. Hij is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Omdat duidelijk was dat hij had gedronken werd zijn rijbewijs ingevorderd en is bloed afgenomen voor alcoholanalyse.

Na de alarmering kwamen twee ambulances en politie ter plaatse. In eerste instantie was ook een traumahelikopter opgeroepen, maar de komst daarvan werd geannuleerd. De scooterbestuurder is met onbekend letsel en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleken de verwondingen mee te vallen. De passagier die achterop  de scooter zat is ter plaatse nagekeken maar kwam met de schrik vrij.

Naast dat de politie het rijbewijs van de scooterrijder invorderde en bloed liet afnemen, is de scooter meegenomen voor technisch onderzoek.
Pin It
Bekeken: 3226x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/