Dinsdagmorgen heeft een bewoner van een appartement aan de Blekerskade in Alkmaar zijn eigen woning in brand gestoken en is er daarna vandoor gegaan. De brandweer was snel ter plaatse maar kon toch niet voorkomen dat het appartement volledig uitbrandde.

Wel kon voorkomen worden dat de brand oversloeg naar andere woningen in het gebouw.. De reden waarom de man het appartement in brand heeft gestoken is nog onbekend, meerdere politie eenheden zijn naar hem op zoek. Tijdens het blussen was de Willem de Zwijgerlaan gedeeltelijk afgesloten voor al het verkeer.

[UPDATE] De politie heeft een 26-jarige Alkmaarder aangehouden op verdenking van brandstichting. Het is niet duidelijk of het gaat om de daadwerkelijke bewoner van het uitgebrande appartement.
Pin It
Bekeken: 9167x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/