Van maandag 16 tot en met donderdag 19 mei organiseert Alkmaar Sport de Avond4daagse van Alkmaar, in samenwerking met Kiddies en SKOA. Deelnemers kunnen elke dag een afstand van 5 of 10 kilometer wandelen en uiteindelijk de officiรซle Avond4daagse medaille te bemachtigen op de Noorderkade bij de Ringers. Er is nu ook een wandelprogramma voor bewoners van verzorgingstehuizen รฉn op de finishdag een heuse peuterloop.

De laatste twee jaar moesten wandelaars uit Alkmaar en omgeving het doen met 'home editions'. Iedereen kon op eigen gelegenheid eigen wandelen en dit registreren. Nu kan er eindelijk weer een รฉchte Avond4daagse gehouden worden, en er wordt flink uitgepakt. Bovendien kan er op de eerste drie dagen op een andere locatie gestart worden: op maandag nabij Wijkcentrum de Oever, op dinsdag bij Sportcomplex Oosterhout en op woensdag bij Wijkcentrum de Rekere 2.0.

Scholen dieย  leerlingen aanmelden krijgen korting en dankzij Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) Alkmaar een groentepakket.

Aanmelden en meer info via alkmaarsport.nl/avond4daagse.
Pin It
Bekeken: 1512x