Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lont staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

20 jaar geleden is Femke Oepts naar Alkmaar verhuisd en is haar loopbaan in marketing & communicatie gestart. Naast haar toffe maar intensieve beroep had Femke een creatieve hobby, namelijk fotografie. Dat leidde ertoe dat Femke deze krachten bundelde en haar eigen bedrijf startte en zich uitriep tot beeldstrateeg. Nu helpt zij bedrijven hun merk beter te positioneren op de markt door middel van fotografie. Verder heeft Femke een prachtig boek geschreven over het overwinnen van tegenslagen in het leven. Dit boek geeft een podium aan mensen die in een rolstoel door het leven gaan. Het motto van Femke: Ga door waar de ander stopt!

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 3217x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/