De maatschappij van de toekomst vraagt om ander onderwijs dan hoe we in het verleden op school leerden. Maar het gaat ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de toekomst van onze wereld eruitziet. In deze podcastserie vragen Chantal Mulder en Igor Verettas de gasten wat zij hiervan vinden.

Korving werd acht keer op rij nationaal kampioen op de 110 m horden. In 1998 was hij de enige Nederlandse atleet die een (bronzen) medaille won tijdens de Europese kampioenschappen in Boedapest, er werd dan ookveel van hem verwacht op de Olympische Spelen van 2000 in Sydney. Maar tijdens de warming-up scheurde hij zijn kniepees af, minder dan tien minuten voor de start. Aanvankelijk herstelde hij zeer snel en werd nog tweede op de NK in 2001, maar nieuwe blessures zorgden er uiteindelijk voor dat hij nooit meer op niveau kwam.

Dit is Onderwijs is iedere donderdag om 19:00 uur te horen op Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op streekstadcentraal.nl, en is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en Dit Is Onderwijs.
Pin It
Bekeken: 3611x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/